10 januari 2013

150 slingers voor Happy Hippo. Komt u ook?

Terwijl de 1e slingers van de band af rollen en al bijna 50 dames zich hebben opgegeven om een of meerdere slingers te maken, onthullen wij een volgend onderdeel van de actie: de Naai een slinger voor Happy Hippo workshop!


Op woensdag 20 en donderdag 28 februari 2013 organiseren wij 2 workshops in het Bernina Creative Center in het hoofdkantoor van Bernina Nederland/BelgiĆ« in Breda. Op deze dagen staan er 15 glimmende Bernina-machines voor ons klaar!

Dus... wilt u graag mee doen met onze actie, maar u heeft geen naaimachine of naai-ervaring? Wilt u graag ons goede doel steunen, maar u denkt geen naaitalent te hebben of dat een slinger maken te ingewikkeld is?
Of... heeft u gewoon zin in een gezellige ochtend of avond waarbij u ondertussen op de nieuwste naaimachines een slinger voor ons stikt? Geef u dan op voor een van de workshops via dit mailadres.

We plannen een ochtend (9.00u-12.00u) en/of een avondworkshop (19.00u-22.00u), maar willen graag weten waar jullie voorkeur naar uit gaat. Mogelijk vragen wij u om een kleine bijdrage om kostendekkend te zijn.
7 opmerkingen:

 1. leuk initiatief. als ik in nederland zou wonen zou ik meedoen, maar van hieruit is me dat toch echt te ver. ik zal mijn slingertjes wel van thuis uit naaien en eens aan jullie denken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja tof initiatief maar ik sluit me bij Heidi aan!!! Veel plezier en succes!!!
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo happy hippo dames

  ik wil gerust een vlaggetjeslijn vanuit Belgiƫ naaien!!
  Is dat ook goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is net zo goed! We zijn blij met alle slingers!!!

   Verwijderen
  2. Maar je had je toch al opgegeven?? Je staat in elk geval al op het lijstje! Zou je ons kunnen mailen?

   Verwijderen
 4. veel plezier gewenst, de mijne zijn bijna klaar om de bus op te doen!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen