14 november 2014

Snuf voor een goed doel!

Na het succes van de slingers voor de verjaardagsboxen van Stichting Happy Hippo, vragen wij, opnieuw jullie hulp voor een goed doel!

Dit najaar startte Happy Hippo het project Dreamy Dolphin voor de Safegroup Breda. Safegroup, beter bekend als Blijf van mijn lijf-huis, is een opvangcentrum voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Vaak hebben zij plotseling hun vertrouwde omgeving moeten verlaten en hebben zij geen tijd gehad om spulletjes mee te nemen. Vooral op kinderen heeft dit een grote impact.

Dreamy Dolphin maakt welkomstpakketten voor deze kinderen, zodat ze zich sneller thuis voelen. Voor de kleintjes mag een knuffeltje hier natuurlijk niet in ontbreken en Ladybug en ik gaan ze maken. Hopelijk niet met zijn twee├źn. Naai je mee???

Maak een Snuf van een restje fleece, katoen en wat vulling en stuur 'm op! Mail ons op actievoorhappyhippo@gmail.com en je krijgt de gegevens waar de Snuffies heen mogen.



Wij hopen dat jullie ook dit initiatief een warm hart toedragen en het weer een doorslaand succes wordt!


6 opmerkingen:

  1. Heel mooi initiatief, stuur mij de gegevens maat inspinration(at) gmail(dot) com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ga ook proberen mijn best te doen :-) veronique_de_wilde@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb jullie nieuwe actie gepost binnen de FB groep van CreaPower en op mijn blog. Patroon is geprint, ik ga er binnenkort een paar maken!

    BeantwoordenVerwijderen