12 juni 2013

Wel eens zo'n vrolijke kofferbak gezien?

We hebben het gehaald!! De 300 slingers waar wij in december een oproep voor deden zijn binnen en het werden er nog 30 meer! In februari en maart was het bijna elke dag een feestje bij de brievenbus en de speciale 'slingerbak' die naast de voordeur stond.
De slingers kwamen uit België, Nederland en zelfs uit de VS! Ze werden door oud en jong gemaakt; door vrienden, familie, blogsters en onbekenden, door vriendinnengroepen en tijdens de workshops bij BERNINA. Allemaal door dames, dat wel...


Een kleine selectie, op onze Facebook-site vind je er veel meer!
We verpakten de slingers per stuk en deden er een mooi kaartje bij met een stempel van Maren.
Gisteren werden ze naar de initiatiefneemster van Stichting Happy Hippo gebracht! Zij gaat ze binnenkort in de verjaardagsdozen stoppen. Hopelijk levert het veel vrolijke verjaardagen op!

Een kofferbak vol feest en voor ons was het een feestje om deze actie voor deze stichting te doen. En denk eens in 330X5m=1,6 km slinger!
Iedereen die meedeed Bedankt, Merci, Thanks!Goed voorbeeld doet volgen want in Barneveld zijn ze ook begonnen om slingers te verzamelen voor de Voedselbank aldaar! Dus....Wil je nog een slinger maken voor een goed doel meld je dan voor al aan via hier.

4 opmerkingen: