7 februari 2013

Een geheugensteuntje

 
Een aantal weken terug begonnen wij een avontuur. 150 slingers maken en verzamelen voor een goed doel; Happy Hippo. Deze stichting maakt verjaardagsboxen voor  kinderen wiens ouders het financieel niet gemakkelijk hebben en die gebruik maken van Voedselbank Breda.
Omdat de economische crisis het leven van veel gezinnen lastig maakt, stijgt ook het aantal aanmelding bij de Voedselbank en ook bij Happy Hippo. Helaas.
 
Daarom hebben wij onze doelstelling aangepast en proberen wij nu 300 boxen te voorzien van een duurzame stoffen slinger! Op dit moment zijn er al 78 enthousiaste dames een of meerdere slingers aan het naaien en stromen de slingers binnen.
Daarnaast organiseren wij op 20 februari en 28 februari een ochtend-, en avondworkshop/get together voor enthousiastelingen zonder naaimachine en/of naaiervaring.
 
Dusss een geheugensteuntje voor jullie... we zijn goed op weg om veel kinderen een extra feestelijke verjaardag te geven, maar we zijn er nog niet! Help ons om Happy Hippo te helpen en geef je op of maak een slinger.
 
Je kunt ons bereiken via actievoorhappyhippo@gmail.com
 
 


6 opmerkingen: