14 november 2014

Snuf voor een goed doel!

Na het succes van de slingers voor de verjaardagsboxen van Stichting Happy Hippo, vragen wij, opnieuw jullie hulp voor een goed doel!

Dit najaar startte Happy Hippo het project Dreamy Dolphin voor de Safegroup Breda. Safegroup, beter bekend als Blijf van mijn lijf-huis, is een opvangcentrum voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Vaak hebben zij plotseling hun vertrouwde omgeving moeten verlaten en hebben zij geen tijd gehad om spulletjes mee te nemen. Vooral op kinderen heeft dit een grote impact.

Dreamy Dolphin maakt welkomstpakketten voor deze kinderen, zodat ze zich sneller thuis voelen. Voor de kleintjes mag een knuffeltje hier natuurlijk niet in ontbreken en Ladybug en ik gaan ze maken. Hopelijk niet met zijn tweeën. Naai je mee???

Maak een Snuf van een restje fleece, katoen en wat vulling en stuur 'm op! Mail ons op actievoorhappyhippo@gmail.com en je krijgt de gegevens waar de Snuffies heen mogen.



Wij hopen dat jullie ook dit initiatief een warm hart toedragen en het weer een doorslaand succes wordt!


10 november 2014

Knuffel eens een cactus!

Cactussen zijn al een tijdje terug in het interieur, al zijn ze eigenlijk al weer een beetje 2013... begreep ik. De plant in een hangpot is helemaal hot nu, maar daar hebben mijn kleine cowboys niet zo veel mee ;-)

Een cactus-pillow it is... Wat een geweldig idee! Jammer dat ik er zelf niet op kwam, maar gelukkig deed zij dat voor mij en had ik hem zo in huis. Zacht en knuffelbaar, stoer en precies goed op zijn kamertje!



En de oplettende kijker ziet... een nieuw labeltje. Bedankt Nominette