17 april 2013

Love me, nou ja... mijn blog dan.


Tsja... je wilt het eigenlijk niet weten. Maar alarmbellen rinkelen her en der, dus zocht ik het op en verzoek ik u het bovenstaande te doen! Just to be sure... klik hier.

15 april 2013

6 vandaag! En de uitslag...

Vandaag is mijn oudste zoon jarig. Hij is 6 jaar geworden, terwijl het als gisteren voelt dat ik hem voor het eerst kon vasthouden. Hoe herkenbaar is dat voor een moeder?!

Hij is echt heel erg jarig en deze mama is echt heel erg supertrots!

En over een kleine 6 maandjes, dan is hij helemaal de grootste hier thuis. Want wij verwachten weer een klein piraatje ;-) Dus op voorhand mijn excuses voor alle babypraat die hier komende maanden zal passeren. Maar we gaan er allemaal lekker van genieten...



En ook niet geheel onbelangrijk; de winnaar van mijn give-away is StanNel! Mail me je adres en ik stuur je je cadeautje z.s.m. op.

2 april 2013

De Finch; ik voorspel een hit


Voor een jarige kleine dame maakte ik de Finch-tas van Fynn. En ik zeg het nu, mark my words... dit patroon wordt een hit in blogland!
In zijn korte geschiedenis online zag ik hem ook al hier, hier en hier. En nu dus ook hier...


Het is een zeer duidelijk patroon en de werkwijze wijst zichzelf (al zal ze vast nog een tutorial online zetten). Het is een perfect 'grote en kleine meisjes'-schoudertasje! Heel charmant en fijn, niet te groot en niet te klein.


Volgende keer doe ik er een magnetische sluiting in, die had ik nu niet in huis. Maar ik gok dat dit sowieso een geslaagd cadeau is!