31 oktober 2012

Sterren voor mijn sleutels

Ik zit kennelijk in een sterrenfase; op Pinterest, in mijn kledingklast en mijn gepimpte vestje... Ik zou overal wel sterren willen, deze bijvoorbeeld.

Ik vond dat een nieuwe sleutelhanger niet mocht ontbreken! En maakte deze sterhangers van restjes leer die ik nog had liggen, super simpel!





29 oktober 2012

Zara hack

Google eens op IKEA-hack en je krijgt allerlei creatieve toepassingen met hun producten. Ik deed zoiets met een vestje van Zara en introduceer daarmee een nieuwe term; de Zara-hack. Hoe?

1. Koop een simpel vestje

2. Zilveren textielverf (bijv. Pipo's),  een tekensjabloon van de kids en kwast uit de knutseldoos van de kids en tamponneren maar...


3. Fixeren met het strijkijzer en klaar is kees...


En tadaa... een customized Zara-vestje!



25 oktober 2012

Met dit bericht verklaar ik...

het snotterseizoen 2012/2013 voor geopend!!!

Hier in huis 'verwelkomen' wij het eerste verkoudheidsvirus van de herfst. Hatsjoe...
Dus;  een tissuedoos-hoesje voor op tafel, een zakdoekzakje en een zakje voor paracetamol voor onderweg en we zijn er klaar voor...




En omdat ik verwacht dat ik vast niet de enige snotneus zal hebben deze winter maakte ik 3 kleenex-hoesjes als cadeautjes.
Maar oh... had ik deze tutorial nou maar eerder gezien. Dan had ik de ovaaltjes anders (lees beter) gestikt. Dit recept staat ook goed uitgelegd in haar boek "Zo geknipt".

Met dank aan de winkel met de heerlijke rookworsten voor de schattige stofjes die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn.





9 oktober 2012

Met gepaste trots toon ik u...

het aller-, aller-, allermooiste Nintendo DS-beschermzakje ooit gemaakt!

Ik dacht al dat dit een leuk cadeautje zou zijn en ik meer zou gaan maken. 
Ik voegde nu wel een paspel toe (want is de wereld niet mooier met paspel???) en gebruikte voor deze versie mijn allerlievelingsstofje "Blossom Blue". U zag het hier al vaker voorbij komen en zult het ongetwijfeld nog vaker zien...

Is het geen beauty, met dat geel?




En nog eentje net als de eerste, maar uiteraard nu met paspel.



8 oktober 2012

Stippige meisjestas

Lieve tante, kun je een verjaardagscadeautje maken voor een vriendinnetje die 11 wordt? Het hoeft pas morgen om 19.00u af te zijn...
Tsja, hoe kun je zo'n vraag van je petekindje weigeren? Tantie dook achter haar machine en naaide een blauw-met witte-stippenversie van deze tas.



6 oktober 2012

Het leven is een feestje

maar je moet zelf de slingers ophangen... Zeker als ze zo leuk gelukt zijn!