15 april 2011

Spuitbus + kringloop + blommetje =

leuk om te doen en leuk om naar te kijken!

13 april 2011

Ei, ei, ei, wat zijn we blij

Zoals ik hier al postte is mijn oudste piraatje bijna jarig en dat vieren wij (ei, ei....)
Hij mag trakteren op de peuterspeelzaal. Ik maakte peuterformaat-uitdeelzakjes en vulde ze met waskrijtjes. Uiteraard worden ze vergezeld van "een snoep"!


De Robotstof is van Kokka, de vliegtuigenstof (zie ook mijn slab-post) is van Ann Kelle. Zij heeft echt superstofjes voor jongens! Ik bestelde beide via Fabricworm.

12 april 2011

De "juf-bedankt-tas"

Omdat de piraat binnenkort 4 wordt, neemt hij automatisch ook afscheid van de peuterspeelzaal en de lieve juffen daar.
Maar een juf in 't speciaal: 2 jaar lang droogde deze juf zijn tranen, liet zij hem spelen, knutselde ze met hem en nog meer.... En dat vraagt om een bedankje! Ik wilde haar geen flesje wijn of bosje bloemen geven, maar een persoonlijk cadeau.

Het werd de "Reversible bag" van Verypurpleperson. De stof komt van dat grote Zweedse warenhuis.
Ik hoop dat ze er veel plezier van zal heeft!

8 april 2011

Uitslag van hysterische give-away

WAUW!
Ik had nooit verwacht dat mijn 1e give-away zoveel reacties zou opleveren... hysterisch. En oh, wat ben ik trots en oh, wat vind ik het leuk (klop even op mijn eigen schouder) en oh wat voel ik me vereerd. Maar op deze loftrompet zitten jullie natuurlijk niet te wachten, jullie willen weten "wie o wie" de winnaar is.
De voorbereiding van de loting was nog een heel werk: 90 briefjes schrijven en knippen, maar daar hoor je mij niet over klagen. Dus:

GEFELICITEERD  Mama's Lap, je wint de grote knip.









En omdat ik het na dit aantal reacties het niet over mijn hart kan verkrijgen maar 1 knip weg te geven, liet ik mijn onpartijdige piratenhand 2 briefjes trekken. En dit werd 2de winnaar:

GEFELICITEERD Vera (anoniem) jij wint de kleine...









Nemen jullie even contact met me op door jullie gegevens te mailen? Dan race ik naar de brievenbus met de knip. Veel plezier ermee!

Aan alle enthousiaste lezers en volgers, super bedankt voor jullie deelname! Doen we snel nog een keer...

4 april 2011

Vet cool!

"Vet cool! Mag ik hem NU aan!" Dat waren de enthousiaste woorden van mijn oudste piraat bij het zien van deze supersnelle pimp.

Aangezien het lang niet alleen piraten is wat de klok slaat, durfde ik deze cowboy-gun van fashiondesignproducts.nl wel te kopen. Shirtje en strijkijzer erbij... satisfaction guaranteed!!!